Advocatenkantoor Zoetermeer

  • door

Advocatenbureau Zoetermeer

Als je plotseling in een situatie komt dat juridische bijstand gevraagd wordt of je snel het beste juridische advies wit inwinnen, schakel dan het advocatenkantoor in Zoetermeer in. Het specialistische team is met zo goed als alle rechtsvormen bekend en voor elk onderwerp is en gespecialiseerde advocaat beschikbaar.

 

Vaak ingeschakeld voor arbeidsrecht en familierecht

Twee van de meest voorkomende onderwerpen waarvoor het advocatenkantoor in Zoetermeer ingeschakeld wordt zijn arbeidsrecht en familierecht. Bij arbeidsrecht draait het vaak om een al dan net terecht gegeven ontslag en de afwikkeling ervan. De advocaat van het advocatenkantoor in Zoetermeer staat je bij van begin tot eind. Dat eind kan een rechtszaak zijn, soms worden beide partijen het echter voor die tijd al eens en wordt een vaststellings- of samenstellingsovereenkomst afgesloten. Soms moet daarvoor onderhandeld worden en in alle facetten van een dergelijk conflict kan de specialist van advocatenkantoor Zoetermeer je op deskundige wijze bijstaan. In dergelijke zaken is het zeer verstandig je bij te laten staan door een advocaat, omdat bij dergelijke zaken ook emoties op kunnen spelen.

 

Voor het opstellen van een ouderschapsplan of een omgangsregeling

Kijk je naar familierecht, dan zie je dat de advocaat vaak ingeschakeld wordt voor de afwikkeling van een scheiding, voor het scheiden van de boedel bijvoorbeeld en voor een ouderschapsplan en een omgangsregeling voor de kinderen. In bepaalde gevallen kan de advocaat van advocatenkantoor Zoetermeer ook voor mediation ingeschakeld worden in de hoop het huwelijk alsnog te redden.

 

Specialist kan verschillende tarieven voor de diensten rekenen

Je schakelt de specialisten van het advocatenkantoor in Zoetermeer overigens ook in voor zaken op het gebied van ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, insolventie, incasso en beslag, erfrecht en asielrecht. Voor de werkzaamheden rekent een advocaat van advocatenkantoor in Zoetermeer de prijs op basis van uurtarief, op basis van een vaste prijs of op basis van een resultaatsafhankelijk tarief. Dat laatste is een uurtarief of een vaste prijs die gekoppeld is aan het behaalde resultaat. Dat wil zeggen een tevoren samen overeengekomen lager uurtarief bij een minder gunstige afloop en een hoger uurtarief dan normaal is bij een gunstige afloop. Er kan ook nog een bepaald percentage afgesproken worden als er sprake is van een gunstig resultaat. Hoe dan ook; door het inschakelen van een specialist van het advocatenkantoor in Zoetermeer weet jij je altijd verzekerd van de best denkbare juridische bijstand waardoor de kans op ene bevredigend resultaat gewoon groter wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *