Pc-reparatie Alkmaar

  • door

pc-reparatie Alkmaar
Woon je in de buurt of in Alkmaar en loop je tegen pc-problemen op? Ga dan naar PC Alkmaar. Bij PC Alkmaar werken ze met een team van experts en specialisten die elk PC gerelateerd probleem voor je kunnen oplossen. Je kunt er terecht voor problemen met je tablet, computer, laptop en telefoon. ‘Elk probleem kan worden opgelost’ luid het motto van PC Alkmaar en dat laten ze dan ook meer dan 10 jaar zien.

Waarom PC Alkmaar

Bij PC Alkmaar kan je 7 dagen per week terecht voor al jouw PC gerelateerde problemen. Ze werken met een groot team van experts waardoor een oplossing gegarandeerd wordt. Ze bieden een snelle service tegen een scherpe prijs. Je kunt je kapotte laptop, tablet, telefoon of computer in de winkel langs brengen. Je krijgt dan direct te horen hoe snel het probleem opgelost kan worden. Ze streven naar een dagdienst. Het kan ook zijn dat er een bepaald onderdeel nodig is voor de pc reparatie Alkmaar dat niet op voorraad is. Dan kan de reparatie wat meer tijd in beslag nemen. Wel krijg je altijd direct te horen hoe veel meer tijd dit zal zijn en wanneer je jouw product weer kan ophalen.
Heb je geen tijd om jouw kapotte apparaat langs te komen brengen kun je ook gebruik maken van de reparatie aan huis service. Deze dienst wordt aangeboden tussen 8u30 en 18u op doordeweekse dagen. De reparaties aan huis brengen een meerprijs mee.

Wil je deze meerprijs niet betalen kan je altijd jouw product langsbrengen. Ook prettig aan PC Alkmaar is dat je altijd eerst een gratis en vrijblijvende diagnose krijgt. Dit betekent dat jouw kapotte product wordt geïnspecteerd en jou direct wordt verteld wat het probleem is, hoe lang het duurt om dit te laten maken en welke kostprijs hieraan verbonden is. Zo zal je nooit voor onverwachte kosten komen te staan en weet je op voorhand altijd wat er betaald moet worden. Hier wordt nooit ongevraagd van afgeweken. Komt de monteur er tijdens de reparatie toch achter dat er een ander onderdeel nodig is wat een meerprijs heeft word je eerst gecontacteerd zodat je kan beslissen of je hier wel of geen gebruik van wilt maken. Wil je dit niet dan betaal je ook niet voor hetgeen dat al is gedaan.
Ook hanteert PC Alkmaar een No Cure, No Pay beleid. Het komt niet vaak voor, maar eens in de zoveel tijd kan het een keer gebeuren dat de reparatie toch niet lukt om wat voor reden dan ook. Je krijgt dan je product terug en betaald hier niks voor. Ook niet voor de tijd en energie die er al in gestoken is. De klant moet altijd met een tevreden gevoel en een werkend product naar huis gaan volgens PC Alkmaar. Is dit niet het geval dan betaal je niks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *