Herenkleding Rotterdam

  • door

Herenkleding Rotterdam

 

Opzoek naar herenkleding in Rotterdam? Keuze genoeg! Maar hoe kies je nu de juiste kledij uit? Hieronder enkele tips!

 

Durf te veranderen

 

Een mens is een gewoontedier. Daarom zal ook jij waarschijnlijk de gewoonte hebben om steeds dezelfde kledij te kopen. Daar moet dus dringend verandering in komen, want verandering is goed ! Je hoeft daarom je kledingstijl niet meteen compleet om te gooien, maar het is wel goed dat je af en toe eens iets koopt dat je normaal niet zou kopen. Een verandering aan je uiterlijk heeft namelijk een positief effect op je omgeving. Hoe kan je veranderen? Als je bijvoorbeeld altijd casual kleding draagt, dan kan je misschien eens meer de klassieke toer opgaan en omgekeerd. Op die manier ziet de omgeving jou eens in een ander daglicht en dat heeft zijn effect!

 

Koop goede basics

 

Goede basics zijn erg belangrijk, ze maken of breken je kledij. Mooi combineren doe je namelijk het best met goede basics. Hoe je de juiste basics vindt? Door na te denken over wat er mooi past bij het vestje of de broek die je hebt of nog gaat kopen. Daarnaast is het ook een goed idee om te kiezen voor kleuren die makkelijk combineerbaar zijn, zoals zwart, wit of beige.

 

Weet hoe je moet combineren

 

Dit is de belangrijkste tip. Combinatie is namelijk allesbepalend wanneer het om stijl gaat. Alleen door de juiste combinaties te maken zal je dus écht stijlvol zijn. Maar jammer genoeg is dat ook het moeilijkst. Goed combineren wil eigenlijk zeggen dat je een goed zicht hebt op het geheel. Mannen zijn iets voorzichtiger in het combineren, maar dat is zeker niet altijd nodig. Heb jij er helemaal geen idee van hoe je het best kunt combineren? Hieronder enkele tips!

 

Combinatietips

 

Heb je moeite om te combineren? Kies dan voor kleuren die makkelijk te combineren zijn, zoals wit, donkerblauw, lichtblauw, grijs en kaki. Zorg ervoor dat je niet alles in één kleur draagt. Je kunt het best kiezen voor één opvallend kledingstuk en de rest neutraal houden. Schaf je ook zeker een jeans aan, een jeans past goed met (bijna) alles. Ook ruiten kan je makkelijk met verschillende kleuren combineren.

 

Zorg ook voor de juiste ondershirts. Als je trui een v-hals heeft dan kan je er het best voor zorgen dat je hemd of t-shirt ook een v-hals heeft. Daarnaast moet je ook op het materiaal letten. Je kunt het best kiezen voor contrasterende materialen. Bijvoorbeeld dus niet wol op wol, maar wel een gladder overhemd op een wollige broek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *