Reïncarnatietherapie Rotterdam

  • door

Reïncarnatietherapie

 

Reïncarnatietherapie, ook wel regressietherapie genoemd, richt zich op oude psychische trauma’s en onverwerkte ervaringen uit een vorig leven. De meeste therapie-methoden gaan terug tot aan de jeugd of de geboorte. Met reïncarnatietherapie in Rotterdam ga je nog een stap verder terug en bestudeer je met behulp van een therapeut de trauma’s die zijn ontstaan tijdens vorige levens en die nog steeds in je onderbewuste aanwezig zijn. Het werkgebied beslaat zowel het huidige leven als de geboorte, zwangerschap, conceptie en levens daarvoor.

 

Wat is reïncarnatietherapie?

 

De kern van regressie- en reïncarnatietherapie bestaat uit het doorwerken en loslaten van pijnlijke en onverwerkte ervaringen uit het verleden. Tijdens de therapie open je het verleden waardoor je jezelf vrij kunt maken van deze ervaringen, die je nu nog meedraagt in je geest, lichaam, bewustzijn en gevoelens. De therapie heeft als doel om verbroken verbindingen te herstellen, niet alleen met jezelf en anderen maar ook met de natuur en cultuur waarin je leeft. Beperkende overtuigingen die je bewust of onbewust meedraagt kun je loslaten waardoor je jouw leven nu vrijer in kunt richten. De therapie is zeer geschikt voor mensen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, zelfs als je deze niet meer precies kunt herinneren.

 

Wanneer kies je voor reïncarnatietherapie?

 

Met reïncarnatietherapie kun je een breed aantal klachten en problemen aanpakken. Denk hierbij aan lichamelijke, mentale en emotionele problemen. Ook kan de therapie je helpen om vragen op het gebied van zingeving te beantwoorden. Reïncarnatietherapie kan op verschillende plekken in Rotterdam gevolgd worden, bijvoorbeeld om je te helpen bij rouwverwerking, angsten en fobieën, depressie of burn-out of lichamelijke klachten. Zo kan de therapie onder andere helpen bij impotentie, menstruatie- en baarmoederproblemen en spijsverterings- en stofwisselingsproblemen. Reïncarnatietherapie kan een verlichtende werking hebben bij auto-immuunziekten, MS, hartklachten, kanker of reuma. Door inzicht te krijgen in het waarom ervaren mensen daarnaast een hogere kwaliteit van leven.

 

Hoe werkt reïncarnatietherapie?

 

Tijdens de therapiesessie word je in een lichte trance gebracht door een ervaring, vaak ben je deze vergeten. Als je de vergeten ervaring gericht doorleeft kun je de gevolgen daarvan, die zich uiten in een klacht of probleem, eindelijk loslaten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld faalangst of een bepaalde fobie. Ook beperkende overtuigingen zoals “het zit me nooit mee” zijn vaak afkomstig uit het verleden. Door middel van gerichte herbeleving kunnen deze problemen opgelost worden. Je kunt ook vergeten positieve ervaringen opnieuw activeren om niet langer het slachtoffer te zijn van je verleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *