Auto Haaglanden

  • door

Auto Haaglanden

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto in de buurt van Den Haag? Je hebt een ruime keuze uit verschillende autobedrijven en particulieren waar je terecht komt. Bij een garage in de Haaglanden kun je vaak niet alleen een andere auto aanschaffen, maar ook je huidige wagen inruilen. Wist je dat het regelmatig mogelijk is om een occasion te leasen? Lees snel verder om er achter te komen wat je mogelijkheden zijn als je op zoek bent naar een auto Haaglanden.

 

Occasion kopen Den Haag

 

Allereerst kun je zowel bij particulieren als bij autobedrijven terecht voor het aanschaffen van een occasion. Je hebt een ruime keuze, waardoor de kans groot is dat je een occasion vindt dat het model, bouwjaar en de kilometerstand heeft waar jij naar op zoek bent. Doorgaans geeft de garage een garantie op de tweedehands auto die je koopt. Een tweedehands auto die je aanschaft bij een particulier kan scherper geprijsd zijn, alleen krijg je dan geen verdere service. Controleer de onderhoudshistorie en kilometerstand, maak een proefrit en laat de onderhandelingen maar beginnen!

 

Nieuwe auto kopen Den Haag

 

Je kunt er ook voor kiezen om een fonkelnieuwe auto te kopen. Het duurt vaak even voordat deze rijklaar is, maar je hebt als voordeel dat je zelf de kleur, motor en alle extra’s uit kunt zoeken. Een nieuwe auto voldoet dus helemaal aan je wensen. Ook zijn de kosten voor onderhoud vaak lager dan wanneer je kiest voor een tweedehandsje. De aanschafprijs voor een nieuwe auto ligt echter hoog en de afschrijving gaat ook hard in de eerste paar jaar. Heb je niet gespaard voor de nieuwe auto? Dan is lease een mooie oplossing.

 

Auto leasen Den Haag

 

Het is mogelijk om zowel een occasion als een nieuwe auto te leasen. Er zijn verschillende vormen van private lease. Zo lever je soms de auto aan het eind van de lease periode weer in, terwijl andere lease vormen meer een koop op afbetaling zijn waarbij jij aan het eind van de periode eigenaar van de auto bent. Een financiële check maakt altijd onderdeel uit van de acceptatieprocedure van de leasemaatschappij. Deze wilt namelijk graag weten dat jij aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen. Wat overzichtelijk is aan lease is dat je een vast bedrag per maand betaald, waar ook de kosten voor autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en pechhulp in verwerkt zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *