Pomade Rotterdam

  • door

Pomade Rotterdam

 

Pomade is de laatste tijd een hype op gebied van haarstylingsproducten. Dit product stijgt dagelijks nog in populariteit, bij de mannen weliswaar. Ja, het is een typisch mannen product dat vergelijkbaar is met de brylcreme. De brylcreme was ook super populair bij de mannen in de jaren ’60. Het werd toen bijna door elke man gebruikt om zijn haar die vettige jaren ’60 look te geven. Pomade Rotterdam heeft hetzelfde glans effect op het haar. Zeker de pomade op oliebasis.

 

Twee soorten pomade Rotterdam

 

Pomade op waterbasis

De pomade op waterbasis is heel gemakkelijk in het haar te strijken. Deze pomade is ook goed uitwasbaar.

 

Pomade op oliebasis

De pomade op oliebasis komt dicht in de buurt van de brylcrème. Deze pomade geeft glans aan je kapsel. Hij is wel heel wat moeilijker uit het haar te wassen als de pomade op waterbasis.

 

Een combinatie van beide pomades is ideaal om je haar én die glans te geven, te modelleren en niet zo moeilijk om uit te wassen. Het beste gebruik je een kam om de pomade goed in het haar te verdelen. Zo kan je het ook beter in model brengen.

 

Andere stylingsproducten dan pomade Rotterdam

 

Er zijn natuurlijk nog andere producten op de markt om het haar te stylen. Ieder product heeft ook zijn specifieke eigenschap: een kort overzicht.

Wax: Wax is perfect om je haar lang in model te houden. Een klein beetje gebruiken, in je haar smeren en in model brengen. Je haar blijft uren in het juiste model staan.

Klei: Klei wordt gebruikt om je haar ook in model te houden. Klei heeft als eigenschap dat het haar er meer volume van krijgt.

Gel: Gel zorgt voor een stevige hold en laat je haar uren in hetzelfde model staan. Nadeel van gel is dat hij redelijk hard wordt. Dus bij het wassen wordt je haar eerst nog wat plakkerig.

Crème: De haarcrème zorgt voor een betere controle van je haar.

Pasta: Pasta voor het haar is vergelijkbaar met de eigenschappen van wax, zoals eigenschappen die het haar fixeren.

Poeder: Haarpoeder is onzichtbaar in het haar, je haar wordt iets droger en je kan het gemakkelijk in model leggen. Het haar wordt er droger van.

En tenslotte haarspray: Haarspray wordt over het algemeen gebruikt om het haar af te werken en nog eens extra te fixeren na gebruik van andere haarstylingsproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *