Carnaval Kostuums

  • door

 

Carnaval Kostuum kopen

Voor veel mensen is Carnaval de mooiste tijd van het jaar. Het is de tijd waarin je even ongeremd jezelf kunt zijn. Het moment dat je los staat van de beschaving en het dierlijke in je los komt! Wel op een leuke manier weliswaar, maar toch mag dat de pret niet drukken. Je kunt natuurlijk niet meedoen aan carnaval zonder een leuk kostuum aan te trekken. Wat zijn leuke carnaval kostuums, zodat jij dit jaar de show kunt stelen?

 

Een kikkerkostuum

 

Ben jij iemand die regelmatig kwaakt? Zeggen je collega’s wel eens: ‘ah daar heb je die kikker weer’? Dan is het misschien leuk om aan dat stereotype te voldoen door een kikkerkostuum aan te schaffen. Het leukste is dan om niet een groen kostuum te kopen, maar juist een hele andere kleur. Een kleur die totaal niet bij een kikker past. Bij carnaval is het immers belangrijk om ludiek te zijn en daarmee voldoe je dan aan die norm. Bijvoorbeeld een roze kikkerkostuum koken is echt een aanrader. Je valt dan op en iedereen zal onder de indruk zijn van je lef. Bovendien kun je gewoon rustig biertjes blijven drinken, want kikkers kunnen ook niet lopen!

 

Kostuum met bedekt gezicht

 

Heb je zin om veel te drinken tijdens carnaval, maar geen zin om herkend te worden? Dan is het ideaal om een carnaval kostuum te dragen met een onherkenbaar gezicht. Het voordeel daarvan is dat je je niet hoeft te verantwoorden bij mensen. Anders loop je misschien weer het risico dat je gedoe krijgt op het werk. Ook tijdens carnaval kun je namelijk nog veel gedoe krijgen. Pas dus altijd op en bedek je gezicht, zeker als je een belangrijke functie hebt bij een groot bedrijf.

 

Verkleed als een ander geslacht

 

Verkleden wordt vaak door kinderen gedaan. Doe je het als volwassene, dan is de kans groot dat je raar wordt aangekeken. Maar tijdens carnaval kun je gewoon de beest uithangen. Misschien heeft het je altijd al eens leuk geleken om verkleed te gaan als een ander geslacht. Dit brengt een hele nieuwe ervaring met zich mee. Wie zich verkleedt, die voelt zich doorgaans ook anders. Het kan zijn dat je een diepere kracht in jezelf ontdekt. Misschien doe je ook andere inzichten op en ga je anders tegen het leven aankijken. Op die manier is carnaval niet alleen heel leuk, maar heeft het ook nog een educatieve rol.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *