De kosten van een begrafenis

 

 

 

 

 

Uitvaartcentrum ApeldoornDuurdere vormen van vervoer kunnen oplopen tot 6.000 dollar per uur, meerdere rijtuigen, twee luchthavens, huurkosten en laadkosten. Waarom zijn de kosten van een begrafenis zo hoog? Ten eerste wil niet iedereen trouwen, zich settelen of een huis kopen. Er zijn vaak mensen die de voorkeur geven aan een begrafenis van slechts een dag, wat voor sommige paren de voorkeur heeft. Ten tweede is er meestal familie van de overledene aanwezig die gecatalogiseerd moet worden en verder moet gaan. Alleen de familie mag bij de begrafenis aanwezig zijn en bijna alle begrafenissen worden door de hele familie bijgewoond. Er is geen korting voor grote families. De hele kosten lopen gewoon op. Als je een ziek kind hebt dat overlijdt, lopen de begrafeniskosten wel op, omdat de zorg na de dood misschien niet te betalen is volgens de individuele prijs. Als je een huis hebt dat leeg staat, gaat daar je verzekeringsgeld naartoe. Naast deze elementaire realiteitsfactoren hangt het bedrag dat u aan een begrafenis uitgeeft ook af van de grootte van uw huis, uw leeftijd, uw inkomen en uw individuele wens. Het draait allemaal om hoeveel geld u heeft en hoeveel u kunt verdienen. Een gemiddeld Amerikaans gezin van drie heeft $150.000 per jaar aan besteedbaar inkomen. Dus, als je een van die met een solide salaris, hebben noodfondsen niettegenstaande, zal het nodig zijn om te investeren in grote-kaliber investeringen om de levensverzekering fondsen te compenseren voor zowel u en uw geliefde. Als u een kleiner huishouden hebt dat aan de lage kant is, kunt u op zoek gaan naar een begrafenisfaciliteit of een begrafenisonderneming die kwalitatief hoogstaande, gezinsvriendelijke begrafenisdiensten en -bezoeken aanbiedt. Zorg ervoor dat je een ziektekostenverzekering hebt voor het hele gezin. Uw verzekeraar zal waarschijnlijk alle medische kosten tot een bepaalde limiet vergoeden. Dit laat je over om de basiskosten te dekken, medische professionals te zien en begrafeniskosten te betalen. Het totale uitbetaalde bedrag wordt apart berekend en betaald door uzelf als begunstigde of afhankelijke. Pas nadat de begrafeniskosten zijn voldaan, betaalt de uitvaartondernemer het saldo. Het kiezen van een professionele uitvaartondernemer Bij het kiezen van een uitvaartondernemer beste praktijk, moet u de beloften voor diensten uit het verleden onderzoeken. U moet ook vragen naar de nieuwe standaard of filosofie voor teamwork. Zoek naar diensten die het opnemen van dossiers accepteren en dan de deur openzetten voor een zorgverlener die zal proberen uw familie dichtbij en thuis te houden. U vindt een groot deel van de premie dollars uitgegeven aan locaties die dienen slechts de weinige selecte gezinnen. Plan voor het hosten of bijwonen van reünies die uw familie voorzien van eten, entertainment en om af en toe te kijken over uw begraafplaats plot. Focus op de prijs, de kwaliteit van de zorg en de lange levensduur van de reputatie. Een must bij het investeren in de begrafenisonderneming is een gecertificeerd financieel planner. Als uw familie groeit van de ene belangrijke begrafenis naar de volgende, kunt u een enorme rekening verwachten. Door de begrafenis van tevoren te plannen, vermindert u de hoeveelheid financiële pijn die kan worden verwacht. Ook eten en benodigdheden kunnen worden geregeld bij het verzorgen van een grote begrafenis. A Complete Collection Squ- $179 Voor de Signature crematie Notice 327-888 Cottonwoods Arctic, P.O. Box 62022, Scottsdale, AZ 85260 Ph: 928-297-3028 om u te e-mailen voor de huidige prijzen bij Signature Cremation Scottsdale 316 West Townhouse Drive, Scottsdale, Arizona 85255 Ph: 480-747-1056 Man- $179 voor de Online gratis. Registreer op signinocremistry.com 8 a.m. tot 7 p.m. M-F CST. Kosten variëren. D- $150 voor de Interment Center Riverside Cemetery Riverside, CA 92506 323-041-8245 aan u mailen permanente grafsteen lot adres. C- $155 voor een begraafplaats. In Zuid-Californië is de begrafenisindustrie in Riverside nummer één omdat de meeste kosten voornamelijk voor de crematie zijn.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *