Hoe maak je een bewegingsdiagram?

 

Motion design

 

 

 

Voordat we aan motion design en animatie beginnen, wil ik een verduidelijkend punt maken en u waarschuwen dat er verschillende producten zijn die u kunnen helpen bij uw lessen motion design.

Je kunt het onderstaande screenshot gebruiken om de basis van animatie in Adobe After Effects te leren. Kijk eens naar dit screenshot:

Laat je nu niet misleiden door de real life screenshot, probeer hem te genereren in After Effects. Het zal anders zijn, omdat je het juiste patroon en de juiste richtingen in het vormraster invoert. Dus verwar je geest niet met die ene. Probeer nu deze te genereren:

We doen absurde dingen in blobs, maar dit is nog heel simpel.

Ga nu naar de onderkant van de pagina en je kunt een bewegingskaart maken. Het meest interessante aan deze is dat wanneer we op de vakjes klikken om ze te verwijderen, het ook een waas zal maken van het object op de kaart.

Hmm, fascinerend…. De onderkant van de pagina opnieuw. Het is een grillige weg met wat cirkels en megafoons die achtergrond geven aan de personages. Maar had ik al gezegd dat er minstens vijf personages zijn, vijf mensen die in drie dimensies op elkaar inwerken, en dat het mogelijk is om de animatie op deze pagina te regelen? En een beetje onverwacht, het verschijnt slechts in een zeer korte tijd, terwijl ik probeer Javascript te testen in After Effects. Zie je de trend al?

Je vraagt je misschien af waarom ik ervoor gekozen heb om al deze basiselementen na te maken. Het verklaart veel over je artistieke vaardigheden, want als je informatie, ideeën en natuur wilt creëren met animaties, heb je veel tijd, toewijding en vaardigheid nodig. Ik vond animaties erg lijken op de natuur verbazingwekkend geluid. En ik denk dat de beste manier om te leren met animaties is om een afbeelding te maken zoals in dit document, waarbij je de helderheid van de paragraaf verhoogt, net als bij een insect.

Dit wordt een raster genoemd en het wordt vaak gebruikt bij het animeren van de natuur. Maar als je de volgorde van de elementen omkeert en ze in elkaar knalt, wordt de illusie echter. Kijk. Ik ga je niet precies vertellen hoe je rasters maakt, want ik heb er al ergens anders over geschreven, dus ik zal eindigen met een ander voorbeeld. Herinnert u zich de tweede nog, waarvan ik zei dat die één plaats verplaatst, bladeren? Wel, het basisidee is precies hetzelfde, de kleuren zijn anders. En het werkt niet minder als de persoon beweegt met het blad. Het is alsof het van nature een blad is. Ik zal je laten zien hoe het werkt. Laten we ons eigen typografische geest-klimaat maken in After Effects. Het is honderd procent Flux. Nu dit teken op de ondergrond is een Etherian Wind, de meest bekende op deze planeet. Maar je kunt deze ook gebruiken. Maar het moet scherper zijn.

Dit kleintje is een spandoek. Terwijl hij de steen al in zijn hand heeft kijkt hij in de verte nog naar het zeil. Je weet wel, die met de bulls eye. Je kunt deze ook gebruiken, hier genoemd, en hij werkt net als het toetsenbord. Ik klikte bijvoorbeeld op de icoontjes links om een raster te maken en realiseerde me toen dat ik bijna in de war was met de reikwijdte van de afbeelding en met de bloei (als ik door het nieuw gemaakte spectrum navigeer, moet je proberen je een groene balk in het midden van je canvas voor te stellen die werkt als een toets die het veelhoek-gereedschap laat bewegen). Waarom ziet mijn canvas er nu uit als een cameralens? Het antwoord is eenvoudig. Je kunt de randen van het canvas zien als het een leeg canvas was, en als ik de randen van het canvas zie, versnelt het canvas en draait het om een lens te vormen.

lees meer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *